www.wessmans.com
Wessmans Musikförlag med cirka 25000 poster varav drygt 17000 körtitlar.

www.gehrmans.se
Gehrmans Musikförlag drygt 8000 artiklar varav drygt 5000 körtitlar.

www.sheetmusicplus.com
Amerikansk web-shop med över 700000 titlar, varav nästan 80000 körtitlar.

www.musicanet.org
Icke-kommersiell sida med över 160000 körtitlar. På sidan finns notexempel, text, översättning och även uttalsexempel till många av titlarna.
Sidan kräver registrering, vilken är gratis.

www.cpdl.org
Choral Public Domain Library. Här finns drygt 13000 körpartitur med fri musik som användarna själv har lagt upp. Sidan är en så kallad Wiki-sida, vilket innebär att informationen inte är kontrollerad. Det innebär också att även skyddad musik och text kan förekomma på sidan. Det är upp till var och en att vara säker på att den musik man laddar ner verkligen är fri.

Alla stora förlag har egna hemsidor med sina egna produkter, det finns även flera återförsäljare som har stora kataloger på sina hemsidor. Det är bara att söka.

www.imslp.org
Här finns inte enbart körmusik. Man kan söka på olika besättning, språk, tonsättare, genre. Här finns originalpartituren skannade, även tonsättarnas originalmanuskript.

http://ukcatalogue.oup.com/
Mångsidigt söksystem. Besättning, tonsättare, årstid, svårighetsgrad, prisnivå, längd, typ, informationen om de enskilda verken och utgåvorna är mycket bra.

http://www.arrakmusik.se/
En hel del "lättare" musik, men även folkvisor, lite sakralt mm. Enkelt söksystem. Kommer snabbt ut med nya aktuella låtar. Bra information om svårighetsgrad, besättning, om verket. Notexempel.

www.youtube.com
Här finns både video och klingande exempel på körmusik. Generellt kan man säga att kvaliteten på så kallad bruksmusik är rätt låg, medan det finns många avancerade körer som framför mycket musik.

Spotify – www.spotify.com
Tjänst med mycket musik även körmusik. Tjänsten är gratis men vill man slippa reklam får man betala.

http://www.edition-peters.com/
Enkelt söksystem. Både ny och gammal musik från många länder.

http://www.baerenreiter.com/
Både ny och gammal musik från många länder. Många sökmöjligheter. Bra information om verken. Notexempel.

http://www.aulosmusik.se
Här kan man hitta ovanliga sångutgåvor. Har butik i Stockholm.